Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M1-es autópályán, az erős tranzit forgalom miatt szakaszos torlódásra kell készülni a Budapest felé tartóknak. Hegyeshalomtól a lébényi, a komáromi és a bicskei szakaszon telített sávokon, néhol torlódva autózhatnak. A 35-ös km-nél, Bicske térségében több személyautó karambolozott. A belső sávot lezárták, emiatt már 3 km-es torlódás alakult ki.

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Különösen az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, ahol a 15-ös km-nél a Nagy Duna-híd közepén korábban több jármű ütközött össze. A helyszínelést befejezték, a forgalom mindkét sávon megindult, a torlódás azonban még mindig hatalmas! Nehéz a felhajtás a 6-os főútról is. Tovább növeli a menetidőt, hogy korábban  két baleset is történt. A 16-os és a 18-as km-nél már befejezték a helyszínelést, a forgalom mindkét sávon megindult. A torlódás ennek ellenére még nem csökkent. Az ellenkező M1-es autópálya felé, Halásztelek térségében lassul a kocsisor.

Az M85-ös autóúton, a Csorna felé vezető oldalon Enese után, a 12-es km-nél kiégett egy személyautó. A forgalom csak a belső sávban halad.

Az 1-es főúton, Bicskénél, a 32-es km-nél egy személyautó a fának ütközött. A forgalom irányonként váltakozva halad.

A 84-es főúton, Sopron külterületén a 116-os km-nél három jármű ütközött össze. A főutat lezárták, kerülni Balf felé lehet.

A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél lévő Tisza-hídon javítják a dilatációs szerkezetet. Vasárnap reggel 8.00 óráig a fél útpályát lezárták, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A mindkét irányban torlódnak a járművek!

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a kilépésre váró járműsor 3 km.

A magyar-szlovák határszakaszon, Esztergomnál, a szlovák fél, demonstráció miatt, 14:00 és 15:30 között lezárja a Mária Valéria hidat. Ez idő alatt ott átmenni nem lehet.

Ezen a hétvégén rendezik Forma-1-et a Hungaroringen. Ezért napközben erős járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból. Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva a 13-as és a 18-as km között a leálló sávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és a 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni.