Az elmúlt egy évben több lépcsőben emelte a dolgozók fizetését a JYSK, így 2022 januárja óta 25 százalékkal több bért vihetnek haza a munkatársak: 2022. januárjában és szeptemberében 10-10 százalékkal, idén januárban pedig további 5 százalékkal nőttek a bérek. Az alapbér mellé évente akár további bruttó több százezres ezer forint juttatás érhető el az áruházi munkatársak számára, többek között az értékesítési eredmények függvényében.

Emellett a dolgozók egészségbiztosítást és sporttagsági hozzájárulást is kapnak. Biztosítanak ezen kívül szakmai képzéseket – például a targoncás jogosítvány megszerzését is támogatja a vállalat.

A JYSK 91 magyarországi áruházában, valamint az ecseri logisztikai központjában jelenleg több mint ezer munkavállalót foglalkoztat.

Négy új üzletet nyitnak

Növekedett a JYSK az elmúlt pénzügyi évben Magyarországon, az adózás előtti eredmény a teljes cégre vetítve (retail és logisztikai központ) 0,4 százalékkal, az árbevétel pedig 19 százalékkal emelkedett és elérte a 67,6 milliárd forintot.

Tovább folytatódnak a beruházások: négy új áruházat nyitnak, miközben az ecseri régiós logisztikai központ bővül. Innen szolgálják ki a hazai mellett a horvát, a szlovén és a szlovák üzleteiket, illetve majd az online megrendeléseket is. Az ecseri központban ezért is növelik a dolgozók létszámát a jelenlegi 200-ról a tavaszra 300-ra, a végső létszám pedig elérheti az 500 főt is.