Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A "15 év - 15 km" futóverseny miatt vasárnap 10 és 12 óra között szakaszosan, a futók elhaladásának idejére korlátozzák a forgalmat az alábbi útvonalon: Szabadság tér-Zoltán utca-Nádor utca-Steindl Imre utca-Akadémia utca-Zoltán utca-Széchenyi felső rakpart-Garibaldi utcai lehajtó-id. Antall József rakpart-Jászai Mari téri felhajtó-Széchenyi rakpart-Jászai Mari tér-Margit híd-Germanus Gyula park-Üstökös utca-Árpád fejedelem útja-Margít hídi felhajtó-Liptay utca-Margit híd-Jászai Mari tér-Széchényi rakpart-Markó utcai lehajtó-id. Antall József rakpart-Garibaldi utcai felhajtó-Garibaldi utca-Nádor utca-Szabadság tér.

Rövidített útvonalon közlekedik majd a 2-es villamos (Közvágóhíd - Kossuth Lajos tér) és a 19-es villamos (Kelenföld vasútállomás - Batthyány tér).

A 41-es villamos a végállomásai között, de a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között az 56A és a 17-es villamos vonalán jár.

A 9-es autóbusz Óbuda felé nem áll meg a Margit híd budai hídfőjénél. A Kőbánya felé tartó buszok sem érintik ezt a megállójukat, helyette a budai hídfőnél az Üstökös utca kereszteződése előtt, valamint a 4-es és a 6-os villamos megállójában lehet ezekre felszállni.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY-troli járat 8 és 12 óra között a Boráros tér felé a Bajcsy-Zsilinszky úton át közlekedik, ezért nem érinti a Széchenyi utca és a Zrínyi utca megállóját.

A 26-os busz rövidített útvonalon, az Árpád híd és a Margitsziget, Centenáriumi emlékmű között közlekedik, a 226-os busz pedig az Óbudai-sziget és az Árpád híd között módosított útvonalon jár majd - közölte a BKK.