Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Befejeződtek az ideiglenes rakpartlezárást szükségessé tevő munkák a Lánchíd budai hídfőjénél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A szakemberek részben lebontották, illetve a járdáknál újra felemelték a rakparti útpálya feletti állványzatot, ugyanakkor a Halász utca és a Döbrentei tér közötti útszakasz az augusztus 20-i nemzeti ünnep és a tűzijáték miatt még lezárva marad, azt csak a központi rendezvénysorozat végén, a szervezőknek kiadott engedély szerint augusztus 22-én, hétfőn adják vissza a forgalomnak.

A kivitelező szakemberei az átkelő budai hídfőjénél is elvégezték a híd stabilitása szempontjából kulcsfontosságú szerkezeti elemek rekonstrukcióját.

A lezárt rakpartszakaszt – a Halász utca és a Döbrentei tér között – a Lánchíd felújításához kapcsolódó munkák sikeres befejezésével még nem adják vissza a forgalomnak, azt csak az augusztus 20-i nemzeti ünnep és a tűzijáték rendezvénytechnikájának leszerelése után, augusztus 22-én, hétfőn vehetik ismét birtokba az arra közlekedők.