Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Új buszjárat jár a BudaPart és a Keleti pályaudvar között, közvetlen eljutást biztosítva a XI. kerületi, fokozatosan kiépülő városnegyedből a belváros irányába – írja az MTI. Az új vonal a 107-es jelzést kapja és november 19-étől, szombattól közlekednek rajta a buszjáratok. 

Újbudán, a Kopaszi-gátnál épülő városnegyedet közösségi közlekedéssel mostanáig az 1-es villamossal, a BudaPart érintésével közlekedő és az Újbuda kerületközponti elérését biztosító 154-es busszal, valamint a Nagytétény és Újpalota felé közlekedő 133E buszjárattal lehetett megközelíteni.

A 107-es busz a Duna-parton, illetve a Budafoki úton az Erzsébet hídon át, a társadalmi egyeztetésben szereplő javaslathoz képest sokkal bővebb üzemidővel közlekedik majd. Hétköznap csúcsidőben, 10-15 óra között csuklós autóbuszokkal, csúcsidőn kívül 20 percenként, hétvégén 15 percenként jár majd. A járat elindításával a BKK célja, hogy a térségben minél több, ma autóval közlekedő lakót, dolgozót csábítson a közösségi közlekedésre – írják.