Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ötvenhét helyszíni bírság közül negyvenhét esetben az autósokkal szemben buszsávban közlekedés miatt, tíz alkalommal a többi között záróvonal-átlépés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata, tilos jelzésen áthaladás, lejárt műszaki, továbbá útburkolati jel és előjelző nyíl figyelmen kívül hagyása miatt kellett intézkedniük - írja az MTI.

 A Budapesti Közlekedési Központtal közösen tartott kétnapos ellenőrzés során egy férfit elfogtak, mert sikkasztás miatt elfogatóparancs volt ellene érvényben. Feljelentettek három járművezetőt buszsávban közlekedés miatt, egyiküktől elvették a kocsi rendszámát is, mert az autó ki volt vonva a forgalomból. Közigazgatási bírságot hárman kaptak: ketten a behajtani tilos! tábla figyelmen kívül hagyása miatt, egy sofőr pedig a kötelező haladási irány megszegése miatt - sorolták.

December 6-án és 8-án a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX., a XI., a XII., a XIII., a XIV. és a XIX. kerület frekventált útjain, az M5-ös autópálya bevezető szakaszán, valamint az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán tartottak ellenőrzést.