Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A MÁV tájékoztatása szerint a vonatok nagypénteken a szombati, szombaton és vasárnap az ünnepnapi, húsvéthétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Keddtől újra a munkanapi menetrend lesz érvényben.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte: Budapesten és az elővárosi kék autóbuszokon nagypénteken: az ünnepnapi, illetve a munkaszüneti; szombaton: a szombati; húsvétvasárnap és húsvéthétfőn: az ünnepnapi, illetve a munkaszüneti, míg kedden: az iskolaszünetben érvényes, munkanapi menetrend lesz érvényben.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy nagypéntektől húsvéthétfőig a 3-as metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér, valamint a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között jár. A Lehel tér és a Nagyvárad tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A Volán járatai nagypénteken a munkaszüneti napon, szombaton a szabadnapon, húsvétvasárnap a munkaszüneti napon, míg húsvéthétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint indulnak a járatok. A részletek a Volánbusz honlapján olvashatók.

Emellett a H5-ös (szentendrei) és a H7-es (csepeli) HÉV a tanítási szünetben pénteken érvényes menetrend szerint, a H6-os (ráckevei), a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV a munkanapokon érvényes menetrend szerint jár. Nagypéntektől húsvéthétfőig a HÉV-vonalakon a munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben. Kivétel a csepeli HÉV, amely szombaton a szombati menetrend szerint közlekedik.

A menetrendek elérhetők a BKK weboldalon és a BudapestGO utazástervezőben.