Dézsi lesz tehát az ellenfele az ellenzék közös jelöltjének Pollreisz Balázs MSZP-s önkormányzat képviselőnek, illetve a két független indulónak: Ábrahám Róbert bloggernek és az Összefogás Győrért önkormányzati képviselőjének, Balla Jenőnek - illetve rajtuk kívül még bárkinek, aki elindul, már amennyiben össze tudja szedni az ajánlásokat. Mások közt jelölt még a Mi Hazánk képviseletében Géber József is - írja az Azonnali.hu.

A győri önkormányzati portálra  kikerült, hogy december 9-ig mely, jelöltként indulni szándékozó választópolgárok részére került átadásra ajánlóív 2020. január 26-án tartanak új választást Győrben, mert bár Borkai Zsolt megnyerte az önkormányzati választást, de belebukott egy szexbotrányba és korrupciós vádakba.

A további öt jelöltről egyelőre keveset tudni. Annyi bizonyos, hogy a választáson indulni kívánó jelölteknek december 23-ig kell összeszedniük az ötszáz ajánlást. Bár Dézsi 2008 óta nem tartozott a párt első vonalához a városban, esetleges jelöltségéről már a választás előtt megindultak a pletykák.

Dézsi országosan elismert kardiológus, osztályvezető főorvos a győri kórházban. Kifejezetten régi motoros a helyi Fideszben, 1994-ben lépett be a pártba, azóta önkormányzati képviselő a városban, 2002-ben a párt polgármesterjelöltjeként kikapott Balogh József szocialista városvezetőtől, akinek 1998 és 2002 között alpolgármestere volt. Az Azonnali forrásai szerint nem voltak igazán nagy barátok Borkai Zsolttal, sőt, volt olyan, aki ellenlábasaként írta le, aki többször is szembement vele a közgyűlésben, és aki épp ezért a Borkai-érában kiszorult a győri Fidesz vezető politikusai közül.

Mint lapunk korábban megírta: Dézsi narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettával is kereskedik, amelyek a drdezsi.hu webáruháznál érhető el.