Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tíz kilogrammnyi, 39 millió forint értékű drogra bukkantak a rendőrök a fővárosban egy „kábítószerraktárként” használt lakásban – közölte honlapjánBudapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A XIX. kerületi Báthory utcai lakásban 7800 gramm növényi törmeléket, csaknem 400 gramm fehér port, és 1300 gramm barna masszát találtak a rajtaütéskor.

Az előzetes szakértői vélemény alapján a lefoglalt marihuána, amfetamin, hasis és kokain feketepiaci összértéke eléri a 39 millió forintot.

A futár leplezte le apját és fiát

A lakásra akkor csaptak le, amikor az ingatlanhoz érkezett egy drogfutárként tevékenykedő cseh állampolgár, akinél 20 ezer eurót és marihuánát is találtak.

A drograktárként használt lakást bérlő 21 éves fiatalembert, a tevékenységben segítséget nyújtó 53 éves apját, valamint a 25 éves külföldi férfit a fővárosi rendőrök elfogták, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki.

A két fiatalabb gyanúsítottat őrizetbe vették, illetve a BRFK vagyonvisszaszerzés keretében lefoglalt egy luxusautót is.