Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárhatják a nagykörutat a Margit hídtól a Blaha Lujza térig, a Király utca és a Wesselényi utca belső szakaszát, a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között, az Akadémia utcát a Kossuth Lajos tér és a Széchenyi István tér között, a József Attila utcát a Széchenyi István tér és a Bajcsy-Zsilinszky út között, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák Ferenc tér és a Nyugati tér között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte: az esetleges lezárások idején a 4-es és 6-os villamosok Dél-Budáról csak a Blaha Lujza térig közlekednek, a 9-es buszok pedig két szakaszon járnak, az óbudai Bogdáni út és a Batthyány tér, valamint Kőbánya-alsó és a Deák Ferenc tér között.

A 47-es, a 48-as és a 49-es villamospótló csak az Astoriáig megy, a 74-es trolibusz pedig a Keleti pályaudvarig. A 91-es, a 191-es és a 291-es járat módosított útvonalon jár. A 15-ös és a 115-ös buszok a Károly körút és az Erzsébet tér lezárása esetén az Astoriánál megvárják a lezárás feloldását.