A hatos lottó 33 éves történetének legmagasabb főnyereményéért, 3,165 milliárd forintért lehetett játszani a héten. A nyerőszámok a következők: 1, 3, 7, 12, 17, 27. 

Egy telitalálatos született, a fél évig halmozódó nyereményösszegért 90 napig jelentkezhet a nyertes, akinek 1:8 145 060-hoz esélyes volt erre. 

A Szerencsejáték Zrt. vasárnap közölte: A szerencsés nyertes az úgynevezett nagynyertes-vonalon jelentkezhet, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. Telefonon történő jelentkezés során a lottótársaság munkatársának elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán. Ezt követően a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett személyesen is azonosítják a nyertest, majd ennek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét és hitelességét.

Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.