Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken a hőmérséklet délután 30 és 36 fok között várható, kissé hűvösebb északnyugaton lehet.

Főként a Dunától keletre, kiemelten a Tisza környezetében és az Északi-középhegységben valószínű elszórt zivatarok kialakulása, amelyek kelet, északkelet felé helyeződnek tovább. Néhol heves zivatar is kialakulhat rövid idő alatt 20-30 mm körüli csapadékkal, nagyobb méretű jéggel és 70-90 km/h-s szélrohammal. Késő délután, este ugyanakkor a Dunántúl délnyugati, nyugati megyéiben lehet számítani szórványos zivatarok kialakulására.

Szombaton fokozódik a hőség, a hegyvidékeket kivéve mindenütt 25, a Tiszántúlon 27 fok feletti középértékek várhatók. Záporok által érintett területeken azonban átmenetileg jelentősen felfrissülhet a levegő.

Szombat reggeltől néhol, délután már szórványosan várható zivatarok kialakulása:emiatt Vas és Zala megye kivételével az ország összes megyéjére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ. Egy-egy zivatarhoz ismét társulhatnak heves események, leginkább viharos szélrohamok és felhőszakadás.

A hőség miatt az Alföld déli és keleti megyéire érkezett figyelmeztető előrejelzés.

Vasárnap a napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar, erre nagyobb esély az ország északi felén van. Mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul - olvasható a prognózisban.