A hírességek is folyamatosan posztolnak arról, hogy részt vettek az országgyűlési választáson, és voltak szavazni. Szabó Zsófi színésznő és vőlegénye Shane Tusup együtt mentek el szavazni, sőt az egész család velük tartott az Instagramra felkerült posztjuk alapján. Hosszú Katinka is volt szavazni még reggel, miután elállt a hóesés. 

Lékai-Kiss Ramóna színésznő szintén elment szavazni, azt írja, sokan sokat tettek azért, hogy a nők szavahassanak, ő pedig él ezzel a lehetőséggel.

 

A Barátok közt másik egykori színésznője, Nyári Diána Párizsban lefutott egy maratont, utána viszont ő is elment szavazni a francia fővárosban a közösségi portál szerint. 

Rubint Réka fitneszedző Szentendrén szavazott, posztjába másokat is erre buzdított, majd visszatért egy alakreform-táborba Telkibe edzéseket tartani. A másik fitneszedző híresség, Péntek Enikő a népszavazással kapcsolatos történetet osztott meg, amelyben azt írja: nem támogatok diszkriminációt, és érvénytelen - az igen és nem válaszokat is beikszelő - szavazólapot tett közzé. 

Michalik Enikő topmodell az Instagram-sztorija alapján Amerikában szavazhatott Békés Megye 01-es számú országos egyéni választókerületben. Ő is mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon, hiszen minden voks számít. Epres Panni szintén szavazott.