Az elnökségben sem történt változás, Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Anthony Radevet és Török Gábort is újraválasztották.

Csányi Sándor, aki egyúttal az OTP Bank elnök-vezérigazgatója is,  2010 óta irányítja az MLSZ-t, megbízatása 2025. április 21-ig szól - írta az MTI.

A megfelelő szakemberek képzése lehet az előrelépés záloga a magyar futballban - mondta Csányi a szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén. Szavai szerint ebben jelenleg nem állnak jól, legfőképpen az utánpótláskorúak esetében nem, hiszen nem minden egyes gyereknek van olyan edzője, aki szakmailag és nevelőként is alkalmas lenne a munkájára. Sokszor látunk üvöltő derviseket a pálya szélén, akik tönkretehetik egy gyereknek a futball iránti szeretetét - fogalmazott az elnök.

Úgy látja, hogy a jelenlegi helyzetben zárt kapus futballmérkőzéseket sem lehet megrendezni Magyarországon. Kapcsolatban vannak a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról - mondta Csányi.