Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, így borult lesz az ég. Csütörtökről péntekre virradó éjszaka a csapadék első, még gyengébb hulláma elsősorban az Északi-középhegység területén várhatóan vegyes halmazállapotú (havas eső, havazás, átmenetileg néhol esetleg ónos eső is) lesz, majd némi szünet után hajnaltól délnyugat felől kiterjedt csapadékzóna borítja be az országot.

Ebből országszerte esőre kell számítani, csak az Északi-középhegység északi oldalán és csúcsain hullhat eleinte havas eső, hó.

A csapadék zöme várható péntek délutántól szombat kora hajnalig fog leesni, és összességében szintén az Északi-középhegységben várható a legnagyobb mennyiség, ott területi átlagban is meghaladhatja az eső mennyisége a 20 mm-t, másutt általában 10-15 mm eshet.

Érdekesség, hogy napközben 3 és 12 fok között alakulnak ugyan a csúcsértékek, délen, délkeleten a déli szélnek köszönhetően 18 óra körül, bőven naplemente után az ország jó részén még egy-két fokot emelkedhet a hőmérséklet a napközbeni maximumhoz képest.