A beruházás részeként az összekötő út és az M3-as autópálya csomópontjában Szada irányából külön jobbra kanyarodó sáv épül, Gödöllő városközpont irányából pedig a meglévő balra kanyarodó sávot hosszabbítják meg, ezzel is segítve az autópályára történő felhajtást. A projekt részeként a meglévő terelőszigetek is átépülnek térkő burkolattal. A Haraszti utcai csomópontban Gödöllő centrum irányából jelzőlámpás forgalomirányítással balra kanyarodó sávot alakítanak ki a forgalom minél zavartalanabb lebonyolítása érdekében – idézi a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közlését az MTI.

úA felújítási munkák során teljeskörűen megújul a burkolat, az útcsatlakozásokat és a kapcsolódó felületeket az új burkolat szintjére emelik, megújítják a burkolati jeleket és új forgalomtechnikai jelzéseket helyeznek ki, továbbá helyreállítják a csapadékvíz-elvezető rendszert is.

A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel kell számolni, ezért ajánlott indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről.