A 2-es főúton, Szendehely előtt, a 43-as km-nél baleset történt, főutat lezárták, a járműveket visszafordítják - közölte az Útinform nyomán a hvg.hu.

Azt írták, hogy az 1-es főúton, Öttevény és Abda között, a 138-as km környezetében légvezetéket telepítenek, ott jelzőőrök irányítják a forgalmat, időszakosan néhány percre megállítják a járműveket.

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a reggeli csúcsban Dunaharaszti és Halásztelek között lassú az előrejutás, 1 órás a menetidő-növekedés.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon, Mogyoródtól befelé araszol a kocsisor.

Az M1-M7-es autópályák közös bevezető szakaszán is telítettek a sávok, nehéz az előrejutás.

Szintén sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Maglód térségében, valamint a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között ugyancsak a főváros irányába.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán Hegyeshalomnál egy kilométeres a dugó.

A korábbi, nagy mennyiségű csapadék miatt keletkezett eróziós károkat állítják helyre az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában, a 14-es km-nél. Emiatt az M1-es autópálya felé vezető oldalon, lezárják a 6-os főút felé vezető lehajtó ágat. A munkát kedden reggel 7 órakor kezdik el, és várhatóan 1 hétig tart - közölte az Útinform.