Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden még viszonylag kellemes időjárásra lehet számítani, akár 17 fokos maximummal, igaz, több helyen eső is szomoríthatja a nagyérdeműt. Szerdán már száraz, nyugodt, ugyanakkor hűvös idő várható, amikor is felhős lesz az ég, több napsütésre inkább csak a déli országrészben és a délutáni órákban számíthatunk. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban 1-7, napközben 13-17 fokot mérhetünk - olvasható az Időkép.hu előrejelzésében.

Csütörtökön sem lesz sok okunk az örömre, hiszen újabb hidegfront érkezhet térségünkbe, erős, helyenként viharos szelet és záporokat hozva magával. Eleinte 4-7, majd délutánra 14-19 fok valószínű.

A hét második felében hűvös, változékony időre van kilátás. Pénteken szeles, erősen felhős időre számíthatunk, 13-17 fokos maximumokkal. Szombatra a szél veszít erejéből, de a hőmérsékleti értékek tovább csökkennek. Vasárnap újra csapadékra lehet számítani.

 

A mélypontot elvileg a jövő hétfő jelentheti, amikor éppen eléri a 10 fokot a hőmérséklet és bár utána lassan újra elkezd melegedni az idő, de várhatóan egész jövő héten esővel kell küzdenünk. A csapadék egész hónapban megmarad, így az Időkép.hu előrejelzése szerint igazán meleggel (legalább 20 fok) és csapadék nélküli idővel legalább májusig várni kell.