Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Zsámbék térségében kigyulladt egy kamion. A 31-es km-nél az érintett pályaoldalt lezárták. Aki teheti, a 27-es km-nél hajtson le az autópályáról, majd az 1-es főúton kerüljön, és a 39-es km-nél lévő Óbarok/Bicske csomópontban térjen vissza - írja honlapján az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 39-es és a 30-as km között burkolatot javítanak. A mozgó terelés miatt torlódásra kell készülni!

Szintén az autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban a kihajtón aszfaltoznak, ezért vasárnap 20.00-ig lezárták. Így a szigetszentmiklósi pihenőhelyen található, szolgáltató létesítmények kizárólag a Csepeli út felől közelíthetőek meg. A terelőutat sárga táblák jelzik.

Szintén ezen a szakaszon, az M1-es felé, Diósd térségében burkolatot javítanak, a belső sáv lezárása miatt több kilométeren araszolnak az autósok.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Bag térségében hídjavítás miatt csak egy sáv járható, a munkaterület mögött 3-4 km-es torlódás alakult ki.

Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében burkolatfelújítás miatt alakult ki 3-4 km-es torlódás. A terelés kiépítését követően, ma délutántól, Kecskemét térségében, a 71-es és a 78-as km között a Röszke felé vezető oldal egyik sávját az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra terelik át.