Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Kodolányi János Egyetem vezetése hírverés nélkül állapodott meg a főként az online erotikus bizniszből ismert Gattyán Györggyel, aki korábban maga is az intézmény hallgatója volt.

Az intézmény honlapja szerint a szenátus már két hete jóváhagyta a luxemburgi bejegyzésű Docler Holdinggal kötött szerződést. E szerint a Kodolányi szenátusa március 11-i határozatában egyhangúlag támogatta, hogy a Kodolányi János Egyetem együttműködjön a Docler-cégcsoporttal - írja a 24.hu.

A testület 18 igen, nulla nem és nulla tartózkodás mellett tudomásul vette, hogy az egyetemet fenntartó KJE Fenntartó Zrt. részvényeit 100 százalékban megveszi a Docler Holding S.a r.l. Az intézményfenntartó társaságban eddig az egyetem tulajdonában lévő Turist-Center Kft. volt az egyedüli részvényes.

Gattyán György a 100 leggazdagabb magyar 2019 című kiadvány szerint szerint 280 milliárd forint becsült vagyonnal a harmadik leggazdagabb magyar, míg vagyonát a Forbes legutóbb 245 milliárd forintra becsülte. A Docler Holding az üzletember központi cége, amely az utóbbi időben számos Egyesült Államokbeli érdekeltséggel is bővült.