Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján olvasható legfrissebb adatok szerint a látogatás tilalmak érintik Budapesten a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat, a Semmelweis Egyetem (SE) több klinikáját, az egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáját, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházakat, a Nyírő Gyula Kórház - OPAI minden osztályát, a MH Egészségügyi Központot, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház, valamint a Szent Margit Kórház több osztályát, a Heim Pál Gyermekkórházat, a Szent Ferenc Kórházat és a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházat.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán látogatási tilalmat rendeltek el, emellett a mohácsi, a szigetvári és a pécsi irgalmasrendi kórházban van érvényben látogatási tilalom.

Somogy megyében Kaposváron, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban, Zala megyében Zalaegerszegen, a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban és a kanizsai Dorottya Kórházban korlátozzák a látogatást.

Fejér és Vas megyében szintén az összes egészségügyi intézmény minden osztályára kiterjedően rendelt el látogatási tilalmat a helyi kormányhivatal.

Komárom-Esztergom megyében Tatán, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórházban, az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, a tatabányai Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán megtiltották a betegek felkeresését, valamint a tatai Kastélypark Klinikán is tilos látogatni.

Győr-Moson-Sopron megyében a csornai Margit kórházban, a mosonmagyaróvári Karolina kórházban, a kapuvári Lumniczer Sándor kórházban, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban és a Soproni Gyógyközpontban van látogatási tilalom.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolcon a Semmelweis kórházban és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban, az FMC Dialízis Centerben, valamint az edelényi Koch Róbert kórházban van látogatási tilalom.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházat, Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházat és a Jósa András oktatókórház telephelyét érinti a tilalom.

Hajdú-Bihar megyében a Debreceni Egyetem Klinikai Központban, a debreceni Kenézy kórházban és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban korlátozzák a látogatást.

Csongrád megyében Hódmezővásárhelyen az egészségügyi ellátóközpontban, Székkutason a kakasszéki gyógyintézményben, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban, Deszken a mellkasi betegségek szakkórházában, továbbá a szentesi Bugyi István Kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az influenza miatt.

Heves megyében a hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet egészére vonatkozik a látogatási tilalom, valamint az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet több osztályára, a Mátrai Gyógyintézet intenzív osztályára és a gyöngyösi Bugát Pál Kórházra.
Veszprém megyében az ajkai Magyar Imre Kórház, a zirci Erzsébet kórház, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház több osztályán tilos a betegek látogatása.

Pest megyében a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet több osztályán is látogatási tilalmat rendeltek el. A budakalászi Gálfi Béla Nonprofit Kft. gyógyító és rehabilitációs intézetében, a váci Jávorszky Ödön Kórházban és a törökbálinti tüdőgyógyintézetben nem lehet látogatni.

Bács-Kiskun megyében a kecskeméti megyei kórházban, a bajai Szent Rókus Kórházban és a kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, Tolna megyében a szekszárdi Balassa János kórházban és a bonyhádi kórházban van látogatási tilalom.

Békés megyében a gyulai Pándy Kálmán kórházban, a békéscsabai Réthy Pál kórházban és az orosházi kórházban tilos a betegek felkeresése.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban, a mezőtúri kórházban, a szolnoki Hetényi Géza Kórházban és a karcagi kórházban tilos a betegeket látogatni.

Nógrád megyében a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház rendelt el látogatási tilalmat.