Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Fidesz-kormánynak van humorérzéke, úgy ünneplik a korrupcióellenes világnapot, hogy titokban írják alá a Magyarország energiapolitikáját 60 évre meghatározó Paks2 beruházást megalapozó szerződéscsomagot - olvasható az Együtt közleményében.

Az Együtt a kezdetektől ellenzi a Paks2 beruházást, mert annak megépítése drága, csakúgy, mint az általa termelt energia. Ellenezzük azért is, mert évtizedekre eladósítja hazánkat, orosz függőségbe taszít, ráadásul társadalmi vita, és mindenféle egyeztetési folyamat és hatástanulmányok nélkül döntött róla Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin.

Most ráadásul abban sem lehetünk biztosak, hogy az oroszok meg tudják azt valósítani, nem járunk-e ezzel a beruházással is úgy, mint a Déli Áramlattal. Félő, hogy az Orbán-Putyin paktum nagyon sokba fog kerülni a magyar polgároknak, még a tervezett 12,5 milliárd eurónál is többe.

Hozzátették: abban sem lehetnek biztosak, hogy az oroszok meg tudják azt valósítani, nem járnak-e ezzel a beruházással is úgy, mint a Déli Áramlattal. Félő, hogy az Orbán-Putyin paktum nagyon sokba fog kerülni a magyar polgároknak, még a tervezett 12,5 milliárd eurónál is többe - értékeli az Együtt.