A Whoosh a főváros három kerületében, Terézvárosban, Erzsébetvárosban és Józsefévárosban nyújt lehetőséget az alternatív közlekedésre.

Az elektromos rollereket kizárólag a Fővárosi Önkormányzat és a kerületek erre kijelölt mikromobilitási parkolóiban, az úgynevezett Mobi-pontokon lehet felvenni és leparkolni, a rendszer nem engedélyezi máshol a bérlés befejezését.

Megérkezett az új KRESZ-tervezet: a kormány végre rendet tesz

Jó ideje húzódik a KRESZ igencsak indokolt módosítása, amely szabályozza az elektromos rollerek közlekedését és használatát. Úgy tűnik, a módosítás már csupán egy miniszteri aláírásra vár, és hamarosan mindannyian nagyobb biztonságban lehetünk az utakon. Bővebben>>>

Négyezer forint egy napra, percenként 35 forint

A cég szerint a rollerekre felszerelt IoT modul (Internet of Things) segítségével valós időben lehet nyomon követni a jármű helyét, útvonalát és töltöttségi szintjét, valamint az útburkolat minőségéről is információt ad.

  • A tarifák perc alapúak, a bérlés indításának díja 50 forint, ezen felül pedig 35 forintos percdíj fizetendő.
  • A napijegy 3990 forintba kerül,
  • emellett rendszeres rollerezők számára a kedvezményes árú heti 600 forintos bérletet,
  • és a havi 1300 forintos bérletet kínálják.
A járművekkel maximum 25 kilométer per órás sebességgel lehet közlekedni, sétálóutcákban pedig automatikusan leállnak.

A társaság magyar és angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal áll a felhasználók rendelkezésére minden nap reggel 9 és éjfél között.

Árat emel a Mol Bubi, mutatjuk, mi drágul januártól

Duplájára nő a közbringa-szolgáltatás havi bérletének ára és a percdíja, de az éves bérletért is 58 százalékkal többet kell majd fizetni. Bővebben>>>