A budapesti Engame Akadémia a 13-19 éves diákoknak kíván segítséget nyújtani a magabiztosságuk növelésétől és a stresszoldástól kezdve a képességeik és személyiségük fejlesztésében, a pályaválasztásban, valamint a belföldi vagy külföldi továbbtanulásra felkészítésben.

Az ötéves alternatív képzési program keretében végigkísérik a diákokat

  • önmaguk megismerésében, érdeklődési területeik feltérképezésében és a hozzájuk leginkább illő szakterület megtalálásában,
  • személyes és szakmai képességeik fejlesztésében,
  • a hétköznapi és a szakmai életben használható, magabiztos angoltudás elsajátításában,
  • a (külföldi) egyetemi felvételi minden szakaszában.

Az oktatási központ december 5-én online pályaorientációs napot, december 10-én pedig nyílt napot tart az érdeklődő diákoknak és szüleiknek.

Az intézmény diákjainak és szüleiknek szervezett pályaorientációs napon előadások hallhatók többek közt a 21. századi pályaválasztási tudnivalókról, a külföldi továbbtanulásról és egy startup vagy vállalkozás indításáról. Workshopok keretében tanácsot kaphatnak a szülők abban, hogy hogyan támogassák gyereküket a pályaválasztásban, a diákok pedig az önfejlesztésben, a döntések meghozatalában, a munkahelyválasztásban vagy az állásinterjúra felkészülésben szerezhetnek hasznos információkat. Ezeken kívül több nyitott beszélgetés és workshop is lesz a rendezvényen, amelynek részletes programja és a regisztráció itt érhető el.

Az Engame Akadémia december 10-én 17 órától online nyílt napot tart, amelyen az érdeklődök megtudhatják, hogy mi is történik az egyes évfolyamokon, és milyen foglalkozások, közösségi programok segíthetik a diákok fejlődését. Az intézményalapító Lévai Balázst és az engames diákokat is kérdezhetik a résztvevők.