Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelenleg forgalomban lévő, valamennyi érvényes, papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt a mintegy 60 ezer elfogadóhelyen, a megszokott kényelemmel használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig - olvasható a Magyarország kedvenc utalványa oldalon.

Az utalványcsalád tagjai, vagyis az étkezési, az ajándék, a kultúra, a sport és a ruházati Erzsébet-utalványok mind papíralapon, mind az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve egységesen csak 2019 végéig érvényesek. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. 2020. január 1-jétől már csak a beváltott utalványok elszámolásával foglalkozik - írta a pénzügyi portál.

Az étkezési csekkek piacát a kormány 2012-től tulajdonképpen állami monopóliummá tette. A piactorzító kaland azonban sokba került a költségvetésnek: a piacról kiszorított három nagy cég ugyanis perre ment és a bíróság végül az Edenrednek 23 millió eurót és késedelmi kamatait, a Cheque Déjeunernek 39 millió, a Sodexónak pedig 73 millió eurót ítélet meg, így a közös számla végül összesen mintegy 50 milliárd forint lehet.