A dalversenyen Magyarországot képviselő Pápai Joci már jó ideje készül a jövő kedden, Izraelben kezdődő Eurovíziós Dalfesztiválra. Amennyiben a zenész továbbjut a keddi elődöntőből, akkor szombaton is viszontláthatjuk a fináléban.

Azzal pedig sok pénz ütheti a magyar zenész markát, legalábbis a Blikk által megszólaltatott szakértők szerint, hiszen a show több mint 100 millió emberhez jut el. Joci fellépésének reklámértéke is emelkedhet. Ezután több megkeresésre és magasabb gázsira is számíthat.

A dal szövegét ketten írták Molnár Ferenc Caramellel, a zenét pedig teljesen Caramel jegyzi. Így csak az előadói jogdíj lehet Jocié, a szerzőin osztoznia kell Caramellel. Az összeget csak megtippelni lehet, a legutóbbi dala kapcsán a szakértők azt mondták, hiába ért a korábbi eurovízós dala, az Origo 1,5-2 milliót, Jocinak akkor is csak 600-800 ezer forint üthette a markát - írta a Pénzcentrum.

Mint minden évben, idén is lehet fogadásokat kötni arra, hogy ki nyeri a Tel-Avivban tartott dalfesztivált. Pápai Joci valahol a középmezőnyben van az Origo.hu összeállítása szerint, és körülbelül százszoros pénzt lehet nyerni, ha végül ő diadalmaskodik a döntőben. A fogadóirodáknál a holland Duncan Laurence a legesélyesebb az Arcade című dallal - 2,75 és 3,4 közötti szorzót adnak a győzelmére.