A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Gazdaság-újraindítási Alapból 40 milliárd 150 millió forintot osztott tovább. A helyi önkormányzatok támogatására 20,1 milliárd, a büntetés-végrehajtásnak 13,9 milliárd, a Magyar Falu Programra 3,8 milliárd, míg turisztikai fejlesztésre 1,4 milliárd jutott.

A Központi Maradványelszámolási Alap 10 milliárd 485 millió forinttal lett kevesebb. Ebből a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó egyéb társaságok forrásjuttatásaira 7,4 milliárd, a sportági fejlesztési koncepciók megvalósításával összefüggő feladatok támogatására pedig 3 milliárd 40 millió forint fordítható.

A Járvány Elleni Védekezés Központi tartalékából 1 milliárd 590 millió forintot áttett a kormány a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz.

Döntött a kormány a védelmi ipari fejlesztésekhez és a nemzeti fegyvergyártási képességekhez szükséges oktatási és képzési feltételrendszer kialakítása keretében, a Nemzeti Fegyvergyártási Oktatási Központ projektről is. Erre kétmilliárd forintot hagyott jóvá. A központ a csongrádi Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium keretében valósul meg.