Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Május 8-án vasárnap az újpesti Rex Állatszigeten külön programra lehet számítani. Magyarország egyik legrégebbi állatvédő szervezete, a Rex Kutyaotthon Alapítvány idén ünnepli 30. születésnapját.

Öt évvel ezelőtt indították el a Felelős Állattartás Napját, amelyet idén is egy egész napos rendezvény keretein belül ünnepelnek meg mindenki az újpesti Állatszigeten.

Az ismeretterjesztő előadások témai között szerepel majd a kutyák viselkedésproblémája, számos állatvédelmi tudnivaló, egyes fertőző betegségek és azok kezelése, valamint a beporzók védelme is.

Az engedelmes, az őrző-védő gyakorlat és az agility mellett, szolgálati kutyák bemutatójára is sor kerül, valamint egy igazán különleges állatshow részesei lehetnek az érdeklődők, akik a városi életközösséget alkotó állatfajok sokszínű világába pillanthatnak be. A műsorban a legkisebbektől (egér, patkány) a legnagyobbakig (róka, borz) képviseltetik magukat e fantasztikus városlakók, ezáltal a közönség részletes ismereteket szerezhet róluk.

A látogatók megismerkedhetnek továbbá a Nébih Gazdijogsi programjával, de számos állatvédő szervezet is képviseli magát (pl. Hörcsögmentés, PanelKutya, Zöld Zebra stb.). Nem maradhat el a Rexes ebek felvonulása sem, ahol a közönség megismerheti az Alapítvány örökbefogadható pártfogoltjait.

Az egész napos rendezvény lehetőséget ad arra, hogy az Alapítvány munkatársai bemutassák az Állatsziget lakóit, a nyári diáktáborokat és az idén felépülő Felelős Állattartás Házának terveit is.