Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint hétfőn többnyire borult lesz az ég, főként délután többfelé várható eső, zápor. Sokfelé a szél is megerősödik, a Dél-Dunántúlon időnként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1-6, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Kedden az ország nagy részén napos idő várható, északkeleten viszont néhol zápor is előfordulhat. A szél - a délnyugati területeket kivéve - többfelé erős, helyenként viharos lesz, majd délután fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között, nappal plusz 7-11 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán kezdetben fátyolfelhős, napos időre lehet számítani, majd délután délnyugat felől megvastagszik a felhőzet. Délutántól a déli és nyugati határvidéken és kissé beljebb szórványosan valószínű kisebb eső, zápor. Többfelé megélénkülhet a légmozgás. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a maximumhőmérséklet plusz 7-11 fok között valószínű.

Csütörtökön északon, északnyugaton lehet némi napsütés. A többi területen erősen felhős, borult idő várható, délen, délkeleten csapadék is valószínű. Többnyire eső várható, de főként a nap második felében helyenként havas eső, havazás is lehet. Többfelé megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3-9 fok között alakul.

Pénteken keleten szórványosan valószínű eső, havas eső, hó. A középső és nyugati országrészben helyenként alakul ki zápor, hózápor. Sokfelé erős széllökésekre is készülni kell. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap változóan felhős idő várható többórás napsütéssel, de ekkor is lehet még helyenként zápor, hózápor. Szombaton jellemzően a Nyugat-Dunántúlon, s néhol vasárnap is erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 5 és 0, vasárnap mínusz 5 és plusz 1 fok között valószínű. Napközben mindkét nap plusz 3-8 fokig melegedhet a levegő - olvasható az előrejelzésben.