Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint a fővárosban, Pest megyében, valamint Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Szintén a viharos szél miatt Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Tolna és Vas megyében elsőfokú a figyelmeztetés.

Forrás: OMSZ

Azt írták: főként az Észak-Dunántúlon, a középső országrészben, kisebb eséllyel délnyugaton és északkeleten lehet 70 kilométer/óránál erősebb a szél. Kiemelten a Kisalföldön és a Dunántúli-középhegységben 90 kilométer/óra körüli, illetve azt meghaladó széllökések is előfordulhatnak. Szerdára virradó éjszaka némileg veszít erejéből a szél, de szerda napközben az északkeleti megyékben ismét viharossá fokozódhat a szél.

Kedden késő este a Dunántúlon és a középső országrészben észak felől egy gyengébb csapadékzóna vonul át. Az eső, havas eső mellett a hegyekben (főként a Bakonyban) kevés hó is hullhat. Szerda hajnalban a Nyugat-Dunántúlon az eső, havas eső mellett átmeneti ónos eső sem kizárt. A magasabban fekvő helyeken nyugaton (Soproni-hegység, Kőszegi-hegység) ugyanakkor főként a reggeli órákban kevés hó is hullhat.