Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az FKF Köztisztasági Divízió arról tájékoztatta a lakosságot, hogy ezen a hétvégén is folytatódik a hidak tisztítása, ami forgalomkorlátozással jár:

  • Az FKF munkatársai április 22-én (pénteken) 23.30 órától - 04.30 óráig a Váralagút melegvizes, vegyszermentes, kézi és gépi erővel történő mosását végzik el.,
  • Április 23-án (szombaton) 23.30 órától - 04.30 óráig a Szabadság hidat, valamint a városligeti Zielinski hidat tisztítják meg a szakemberek.

A munkák részei az éves, előre tervezett köztisztasági feladatoknak. Az FKF évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest 7 kiemelt forgalmú átkelőjét és a Váralagutat.

A társaság kéri a gépjárművezetőket, és a kerékpárosokat, hogy a jelzett hétvégi éjszakai időpontokban úti céljuk eléréséhez válasszanak más útvonalat! A Váralagút és a Szabadság híd megtisztításához a helyszínek adottságai miatt, az éjszakai néhány órás időtartamra teljes útzár lesz szükséges, míg a városligeti hídmosás során az útpálya szombat éjszaka is használható lesz – közölte a vállalat.