Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke a rendezvényen azt mondta, 2018-ban forradalomnál kevesebbre, de rendszerváltásnál többre van szükség.  Bezárkózás helyett nyitott nemzetpolitikára, félelem helyett szabad köztársaságra, gyűlöletkeltés helyett biztonságra, nyomor helyett igazságos piacgazdaságra van szükség.

"Ugyanakkor az erősebb jóléti állam semmiféleképpen nem jelentheti azt, hogy a tisztességes, jobb módú, adott esetben gazdag embereket ellenségnek tekintjük" - mondta a politikus.

Szigetvári megemlítette azt is, hogy Bajnai Gordont, az Együtt alapítóját nem lehet olyan emberekkel egy napon említeni, akiknek a magyar történelem szemétdombján van a helyük.

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint ha elindul az együttműködés a demokratikus oldalon, le lehet váltani a Fideszt 2018-ban. Az Együtt számára nem a Parlamentbe kerülés a tét, hanem a kormányváltás, amihez szükség van együttműködésre.

"Közösen kell helyreállítanunk a demokráciát, szabaddá tennünk a médiát és a rezsim bukása után igazságot tennünk - fogalmazott Juhász.