Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kiállt Colleen Bell új amerikai nagykövet mellett André Goodfriend ügyvivő, aki a Twitteren azt írta, a budapesti képviseleten már várják új főnökük érkezését - számolt be ról a hvg.hu.

Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.

Az új budapesti nagykövet bírálói szerint nem rendelkezik elegendő tapasztalattal és jártassággal ahhoz, hogy ellássa feladatát - többek között John McCain republikánus szenátor és elnökjelölt is erről beszélt a tegnapi végszavazás előtt.

Az ügyvivő a Twitteren egy, Bell képességeivel kapcsolatos felvetéssel kapcsolatban azt írta: sok karrierdiplomata dolgozik a követségen, Bell pedig kiváló képességeket hoz majd a kormányzaton kívülről. Ezek közé sorolta a társadalmi és kommunikációs ismereteket, de szerinte az új követ a médiában, az üzleti életben és a civil szervezetek világában is vezető szerepet tölt be.

Arról is írt, hogy már többször beszélt az új nagykövettel, és szerinte megnyerő személyiség, aki könnyen megtalálja a hangot másokkal. A Bellt övező előítéletekről azt írta, hogy - mint bárki mást - őt is meg kell ismerni, mielőtt ítélkeznének felette.