Hasznos újításokat nyújt többek között az utazóknak a Google - közölte a cég. 

A Google Maps új funkciója, a Google Maps Immersive View mostantól a világ közel 100 legnépszerűbb nevezetességének fotórealisztikus légifelvételét kínálja a felhasználói számára olyan városokban, mint Barcelona, London, New York, San Francisco vagy Tokió.

Emellett a Google Maps egy új helymegosztási lehetőséget kínál, melynek köszönhetően nemcsak azt lehet látni, hogy merre járnak ismerősök, de értesítéseket jöhetnek arról, mikor érkeznek meg a megbeszélt helyszínre vagy mikor távoztak egy korábbi helyről. 

A Google Pay-t felváltó Google Wallet digitális pénztárcában nemcsak bank- és hitelkártyákat, hanem ajándékkártyát, beszállókártyát, sőt, akár koncertekre és más rendezvényekre szóló belépőjegyeket is lehet tárolni. (A Google Wallet Magyarországon jelenleg Android és Wear OS rendszereken érhető el.)

Az első lépés a környezetbarát nyaralás felé a fenntarthatóbb tervezés. Hogyha olyan úti célt választanál, melyet csak repülővel tudsz megközelíteni, használhatod a Google Flights szolgáltatást, melynek segítségével "CO2-kibocsátás" alapján szűrheted és könnyedén megtalálhatod a legkisebb szénlábnyommal rendelkező járatokat.