A Termalonline gyűjtötte össze, hogy a sokak számára a hosszú március 15-i hétvége, a nőnap és a Víz Világnapja (március 22.) alkalmából milyen extra programok és kedvezményes belépési lehetőségek várják a vendégeket a hazai fürdőkben országszerte. Mutatjuk is a listát.

Hajdúnánáson március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából kvízjátékot rendeznek: akik a jegyvásárlás előtt sikeresen megválaszolnak egy vízzel kapcsolatos kérdést, féláron válthatnak napijegyet a fürdőbe.

Március 21-én nyugdíjas találkozó lesz a makói Hagymatikumban. Masszázs kipróbálási lehetőséggel, vízi tornával, egészségügyi szűrővizsgálatokkal, délutáni koncerttel várják a vendégeket.

Mórahalmon a belépőjegyüket online megvásároló hölgyek számára 20 százalékos kedvezményt biztosít a gyógyfürdő.

Március 17-én, 20:30 és 1:30 között Nőnapi Night Edition lesz a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. 22 órakor fellép a Hot Men Dance és szaunaprogramokat is tartanak. A program idején csak 18 év felettiek látogathatják a fürdőt.

Ráckevén április 25-ig tart az Aqua Land Termálfürdő akciója, amelynek keretében a közalkalmazotti szférában dolgozók 40 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt.

Sárváron március 18-án éjszakai fürdőzés lesz a gyógyfürdőben. A 18 óra és éjjel 1 közötti programra a belépő 3500 forintba kerül. 

Szegeden március 17-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a Napfényfürdő Aquapolisban, a 21 óra és éjfél közötti fürdőzés idején szaunaszeánszokat is lesznek. 

Vásárosnamény: élőzenés éjszakai fürdőzés lesz március 18-án a Szilva Termálfürdőben: a 20:30 és 0:30 közötti programra 2000 forintos áron váltható belépőjegy. Március 22-én nyugdíjas napot tartanak a fürdőben. A 10 és 14 óra között érkező nyugdíjas vendégek számára a napi belépőjegy csak 1300 forintba kerül. Napközben vízi tornán és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek a vendégek.