Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

2023. március 16-tól december 23-ig belépődíjat kell fizetni a Halászbástya felső kilátószintjének látogatásakor – értesült az I. kerület vezetésétől Budapest hivatalos magazinja, az Énbudapestem.

A következőképpen alakulnak a Halászbástya árai:

  • a teljes árú jegy 1200 forint lesz;
  • a kedvezményes jegy, amit a 14 év alatti gyermekek és a diákigazolvánnyal rendelkező diákok, valamint Magyarország és az Európai Unió tagországainak nyugdíjas állampolgárai válthatnak meg, 600 forint lesz.

Az állami és nemzeti ünnepeken azonban díjmentes lesz a belépés, ha valaki szeretné közelről megtekinteni a Halászbástyát: egész pontosan március 15-én, augusztus 20-án, október 23-án nem kell fizetni érte.

A Halászbástya közelében egy jegykiadó berendezést állítottak üzembe, amely több nyelven, a magyar mellett többek között angolul, németül és spanyolul is információt szolgáltat a turistáknak.

A Halászbátya felső kilátószintje naponta reggel 9:00 órától 19:00 óráig tart nyitva, december 23-ig, kivéve a június elseje és szeptember 30-a közötti nyári főszezont, amikor is reggel 9:00 órától este 21:00 óráig.