Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délutántól északnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen valószínű kisebb csapadék; északkeleten hó, délnyugaton, délen eső, másutt eső, havas eső, hó egyaránt előfordulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a változó irányú szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű. Késő estére -3 és +2 fok közé hűl le a levegő.

Szombatra virradó éjjel északnyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, majd hajnalra több helyen köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződhet. A ködös, borult tájakon szitálás, hószállingózás előfordulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de a hóval borított, kevésbé felhős területeken ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Szombaton reggelre több helyen alacsonyszintű rétegfelhőzet, illetve köd képződhet, ami néhol tartósan megmaradhat. Napközben nyugat felől vastagodó, növekvő felhőzetre számíthatunk, inkább csak rövid időre süthet ki a nap. Helyenként hószállingózás, szitálás, estétől a Dunántúlon már havazás, havas eső is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de a hosszabb ideig derült, havas tájakon -5 fok alá hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között, a tartósan ködös helyeken 0 fok körül várható.

Az OMSZ a köd miatt három megyére adott ki figyelmeztetést. Tartós, sűrű köd lesz Békés, Csongrád és Jász-Nagykunk-Szolnok megyében.

Vasárnap éjjel borult időre számíthatunk több helyen kisebb havazással, majd napközben csökken a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és már legfeljebb néhol fordulhat elő hózápor. Az északi, északkeleti szelet erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható.

A kép forrása: Shutterstock