Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség, és országszerte nagyon erős UV-sugárzás várható - hívta fel a figyelmet az OMSZ. 

 

Az ország nagyobb részén 26-29 Celsius-fok körüli napi középhőmérséklet várható. A csúcsértékek 32 és 38 fok között valószínű. Késő estére általában 21 és 29 fok közé hűl le a levegő.

A hőség veszélye miatt hétfőre ismét több megyére - Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok - a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adta ki az OMSZ.

Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyében másodfokú, a többi megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Hétfőn egy közeledő hidegfronthoz kapcsolódóan délutántól a Kisalföldön, Alpokalján nyugat felől kialakulhat néhány zivatar, majd a front érkezésévél a késő esti, éjféli óráktól már aktívabbá válik a légkör és nagyobb számban van esély zivatar előfordulására. A nyugati határvidéken átmenetileg viharossá fokozódhat a szél, illetve zivatarban is lehetnek 70 kilométer per óra feletti lökések.

Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyére zivatarveszély miatt is kiadtak elsőfokú figyelmeztetést.