Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn egy mediterrán ciklon hoz sokfelé csapadékos időt. Elsősorban eső várható, de reggel, délelőtt főként a Dunántúl nyugati felén, valamint a Dunántúli-középhegység magasabb részein, napközben pedig az Északi-középhegység magasabban fekvő tájain havas eső, havazás is kialakulhat, írja előrejelzésében az Időkép hu.

A déli-délkeleti szél többfelé élénk, délkeleten erős lehet. Reggelre helyenként pára, köd képződhet. Hajnalban 0 és 5, kora délután 1 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lehet enyhébb az idő.

A portál orvosmeteorológiai prognózisában az áll, hogy hétfőn erős kettősfronti hatás várható, emiatt a hideg- és a melegfrontra érzékenyekre is nehéz időszak vár. Migrénes és görcsös eredetű fejfájás, keringési- és vérnyomáspanaszok jelentkezhetnek, felerősödhetnek mind a kopásos, mind pedig a gyulladásos eredetű ízületi bántalmak, részletezik. 

Az már az Országos Meteorológiai Szolgálat oldaláról derült ki, hogy veszélyes-szélsőséges időjárási elemek hiányában nincs érvényben sem figyelmeztetés, sem riasztás. 

Ha kíváncsi arra, hogy a héten milyen idő lesz napi bontásban és az is érdekli, hogy esetleg hógolyózásra is van esélye valamikor, kattintson ide.