Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd este borult, többfelé ködös időre kell számítani, csak magasabb hegyeink érhetnek a rétegfelhőzet fölé. Több helyen is előfordulhat szitálás. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6 fok között alakul.

Szerdán szinte országszerte borult, párás, több helyen tartósan ködös időre kell számítani, csak magasabb hegyeink érhetnek a rétegfelhőzet fölé. Szitálás bárhol előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Szerdára az OMSZ ország nagy részére figyelmeztető előrejelzést adott ki a tartós sűrű köd miatt - a Nyugat-Dunántúl, Somogy, Veszprém, valamint Békés és Csongrád megyék kivételével.

Csütörtök az ország nagy részén borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, de főként délen és nyugaton felszakadozhat a felhőzet. Szitálás, néhol kisebb eső is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Csütörtökre az OMSZ az ország egész területére figyelmeztető előrejelzést adott ki a tartós sűrű köd miatt.