Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn napsütéses idő várható. A Nyugat-Dunántúlon délután, estefelé záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, de a zivatarokat erős vagy viharos széllökések kísérhetik. Hajnalban általában 7 és 12 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, de a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb, míg a vízpartokon és a belvárosokban ennél enyhébb lehet a hajnal. Napközben 26-31 fokig melegszik fel a levegő.

Kedden a hosszabb-rövidebb napsütéses időszakok mellett sokszor erősen felhős lesz az égbolt. Több helyen várható zápor, zivatar. Főleg a Dunántúlon nagy területen megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 8 és 17, délután 19 és 29 fok közötti értékek várhatók. A tartósabban felhős, csapadékos északkeleti tájakon lehet hűvösebb az idő. Keddre országosan elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki az OMSZ zivatar miatt.

Néhol még szerdán is előfordulhat zápor, zivatar, kezdetben inkább délnyugaton, délután főleg a Tiszántúlon van esély csapadékra. Sokfelé megerősödik a szél. Hajnalban általában 6-13 fok várható, de a derült, szélvédett északkeleti vidékeken hűvösebb is lehet. Délután 17-23 fok lesz a jellemző.

Csütörtökön és pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. Csütörtökön hajnalban általában 2-10 fokot mérhetnek, de a fagyzugos részeken még hidegebb is lehet. Délutánra 20 és 25 fok közé melegszik fel a levegő. Pénteken a minimum-hőmérséklet általában 5 és 12 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken alacsonyabb értékeket is mérhetnek. A maximumok 24 és 29 fok között valószínűek.

Szombaton hidegfront vonul át a térség felett. A hétvége mindkét napján kisüt a nap hosszabb-rövidebb időre, de szórványosan záporok, zivatarok is előfordulhatnak. Szombaton a hőmérséklet hajnalban 6 és 15, délután 27 és 32 fok között várható.

Vasárnap a hajnali 8-17 fokról 23 és 28 fok közé emelkedhet a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.