Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A csúcshőmérséklet ismét eléri, sőt több helyen meg is haladja majd a 35 Celsius-fokot - írta friss prognózisában az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Nem tart azonban sokáig a forróság, mert a hét közepén érkező, hullámzó hidegfront hatására a hét második felében változékonyabbra fordul az idő.

A hét közepétől elszórtan várhatók záporok, zivatarok, és a hét végére mintegy 10 fokkal hűvösebb levegő éri el az országot. Így akkor kánikulától mentes, de meleg, nyári időnk lesz, jelentősebb csapadék már nem valószínű.

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Főleg az ország északkeleti, keleti felén-harmadán, illetve az Alpokalján fordulhat elő helyenként záporeső, zivatar. Az északi szél néhol megélénkül, zivatar térségében erős vagy viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28-33 Celsius-fok között várható.

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Csupán az Északi-középhegység térségében fordulhat elő egy-egy zápor, esetleg zivatar. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között valószínű.

Kedden napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Számottevő csapadék nem valószínű. A délkeleti, déli szél nagy területen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között valószínű.

Szerdán többórás napsütés is lesz. Délen, délkeleten nem valószínű csapadék, északnyugaton, északon ugyanakkor elszórtan valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 24, a maximum-hőmérséklet 29 és 37 fok között valószínű, északnyugaton lesz a kevésbé meleg, keleten a forróbb idő.

Csütörtökön erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett szórványosan várható zápor, zivatar. Az északnyugati, nyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A hajnali 16, 23 fokról 27 és 34 fok közé melegedhet fel a levegő, északnyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

Pénteken a gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Szórványos jelleggel várható zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szelet nagy területen kísérik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a maximum-hőmérséklet 25 és 32 fok között valószínű, nyugaton az alacsonyabb, keleten a magasabb értékekkel.