Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerda estig túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Éjszaka ismét többfelé köd képződhet, néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat. Holnap délelőtt a köd a legtöbb helyen feloszlik, utána derült, napos idő lesz, de néhol - főként északkeleten - tartósabban megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de éjszaka és holnap a Dunántúlon megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös északkeleti tájakon csak 9, 14 fokot mérhetnek.

Pénteken az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten helyenként tartósabban is megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet, ott néhol szitálás is előfordulhat. Kora este átmenetileg még több helyütt képződhet köd. Késő este, éjszaka észak felől hidegfront szakadozott felhőzete érkezhet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 19 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Szombaton felhőátvonulások várhatók, eleinte több, majd kevesebb felhővel, általában többórás napsütéssel. Főként éjjel, délelőtt nyugaton elvétve, a keleti országrészben szórványosan előfordulhat záporeső. Sok helyütt élénk, néhol időnként erős lökések kísérik az északnyugati, északi szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a csúcshőmérséklet 8 és 15 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős időre számíthatunk, a nyugati tájakon több, a keleti vidékeken kevesebb napsütéssel. Elsősorban keleten, északkeleten néhol kialakulhat zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a maximum-hőmérséklet 6 és 11 fok között várható - írják a meteorológusok.