Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

 

Péntek délután inkább csak a nyugati határszélen van esély kevés helyen záporra, kis eséllyel zivatarra. Az északkeleti, északi szelet napközben több helyen élénk lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 27 és 33 fok között alakul, késő estére többnyire 20 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Hajnalra a Dunántúl délnyugati része és az északi határ mentén erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. A délnyugati határvidéken nem zárható ki zápor, zivatar szombat hajnaltól, egy-egy élénk széllökés továbbra is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között várható, de a hidegre érzékeny északi völgyekben ennél pár fokkal hűvösebb lehet az idő.

 

Szombaton a délnyugati és az északi megyék kivételével a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Főként az északi megyékben és a délnyugati határ mentén valószínű helyenként zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 28 és 32 fok között alakul, de a felhős délnyugati és északi határ mentén ennél több fokkal hűvösebb idő valószínű.

 

Vasárnap inkább csak a nyugati határszélen van esély kevés helyen záporra, kis eséllyel zivatarra. Az északkeleti, északi szelet napközben több helyen élénk lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 27 és 33 fok között alakul, késő estére többnyire 20 és 25 fok közé hűl le a levegő.