Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton a délutáni óráktól az ország északkeleti harmadán helyenként erősebben megnövekszik a felhőzet, másutt gomolyfelhős, napos idő valószínű. Az Északi-középhegységben, a Nyírségben zápor, egy-egy zivatar is lehet. Éjszaka már nem valószínű csapadék, de északkeleten még felhősebb körzetek is lesznek. Megélénkül, a Nyírségben, a Nyugat-Dunántúlon megerősödik az északi, északnyugati szél. A hőmérséklet kora délután 23 és 28, késő este 14 és 22 fok között várható. Hajnalra többnyire 8 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap napközben változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett mindenütt számíthatunk napsütésre. Keleten, északkeleten néhol még zápor kialakulhat. Megélénkül, a Nyírségben meg is erősödik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul, a magasabb értékek a nagyvárosokban, vízpartokon lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható.

Hétfőn gomolyfelhős, túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 27 fok körül alakul.

Képünk forrása: Napi.hu/Szabó Zsuzsanna