Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka északnyugat felől megvastagszik a fátyolfelhőzet, emellett főként az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben köd, illetve rétegfelhőzet képződhet. Csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szelet élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között várható, de a kevésbé szeles északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet - írják a meteorológusok.

Csütörtök délelőtt többnyire napos, fátyolfelhős lesz az ég, északkeleten lehet több felhő. A déli órákban a Dunántúlon és középen, délután a Tiszántúlon is erősen megnövekszik a felhőzet, beborul az ég. Ekkor előbb az északi országrészben, majd másutt is kialakulhat eső, zápor. A déli, délnyugati szél sokfelé viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Pénteken átmeneti felszakadozások mellett erősen felhős, illetve borult idő lesz a jellemző, majd a késő délutáni, esti óráktól észak felől határozottabban csökken a felhőzet. A nap első felében a Dunántúlon és az Alföldön több helyen számítani kell esőre, záporra, délután szórványosan, estétől csak néhol valószínű csapadék. A nyugati, délnyugati szelet sokfelé élénk lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban 4 és 14 fok között alakul. A csúcsérték általában 12 és 18 fok között várható.

Szombaton a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősen felhős területek a délutáni órákig. Másutt a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett általában több órára kisüt a nap. Helyenként előfordulhat zápor, nagyobb eséllyel a délnyugati és az északkeleti megyékben. Vasárnapra virradóra az északkeleti határ közelében, illetve a hegyekben nem kizárt egy-egy hózápor. Az élénk északnyugati, nyugati szelet néhol erős lökések kísérhetik. Hajnalban -4, +8, kora délután 11, 15 fok valószínű.

Vasárnap a hajnali ködfoltok megszűnését követően általában többórás napsütésre számíthatunk, ugyanakkor főleg az ország északkeleti, keleti harmadán több gomolyfelhő képződhet. Számottevő csapadék nem várható, de az északkeleti megyékben elvétve előfordulhat zápor, a hegyekben esetleg hózápor. Helyenként megélénkül az északi, majd délkeleti szél. A hajnali -5,+3 fokról délutánra 10, 15 fokig melegszik fel a levegő.