Hétfő este az ország északi felén kevesebb, délen több lesz a felhő. Délen több helyen valószínű eső, záporeső. Mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalra általában 12 és 17 fok közé hűl le a levegő, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lehet.

Kedden délen is szakadozik a felhőzet, a nap nagy részében a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, főként délen alakulhat ki helyenként záporeső. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Szerdán többnyire közepesen vagy erősen felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Elsősorban a délnyugati és északkeleti határvidék közelében lehet néhol záporeső. Az északi, északnyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de néhol ennél néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között várható.

Csütörtökön többnyire gyengén vagy közepesen felhős ég mellett többórás napsütésre számíthatunk. Inkább csak északkeleten, északon lehet néhol záporeső. Az északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között várható, de néhol ennél néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.