Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eszerint hétfőn túlnyomóan napos, csapadékmentes idő várható elsősorban az északi megyékben gomolyfelhőkkel. Késő délutántól azonban északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, és késő este, kevéssel éjfél előtt a Dunántúl északnyugati részein egyre több helyen várható csapadék; előbb eső, amelyet gyorsan havas eső, majd hó válthat fel.

Napközben a szél nagy területen megerősödik, majd az érkező hidegfront mentén késő estétől a Dunántúl északnyugati felén északnyugatira fordul, és viharossá fokozódik. Hajnalban általában mínusz 4 és plusz 1 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, a Nyugat-Dunántúl egyes részeit leszámítva országos fagy várható, de a fagyzugokban (főleg északi völgyek, Nyírség) ennél 2-3 fokkal hidegebb is lehet. A nappali maximumok 13 és 19 fok között alakulnak.

Kedden a hidegfront csapadékzónája északnyugatról délkelet felé vonul. Legtovább a Tiszántúlon eshet. Eső, havas eső, havazás egyaránt előfordul. A középső országrészben valószínű a legkisebb mennyiség. A hó a nappali órákban olvad is. A szél megerősödik, több helyütt viharossá fokozódik. Hajnalban mínusz 2 és plusz 5, a délutáni órákban plusz 3 és 8 fok közötti értékek lesz a jellemzőek.

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos periódusok mellett többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elszórtan kialakul zápor, hózápor, elvétve zivatar. Sokfelé megerősödik, néhol időnként viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 5 és plusz 1 fok között várható, de az északkeleti völgyekben ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 7-11 fok között valószínű.

Csütörtökön a rövidebb napos időszakok mellett napközben többször erősen megnövekedhet a felhőzet, majd késő délután, este egyre nagyobb területen kiderül az ég. Elszórtan előfordulhat zápor, hózápor. A szél sokfelé erős, helyenként viharos lesz. A minimumhőmérséklet általában mínusz 4 és plusz 2 fok között várható, de az északkeleti völgyekben ennél hidegebb is lehet. A csúcsérték 7 és 11 fok között alakul.

Pénteken és szombaton általában több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Pénteken helyenként, szombaton sokfelé megerősödik a szél. Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 5 és plusz 1 fok között várható, de az északkeleti völgyekben ennél hidegebb is lehet. A maximumhőmérséklet 9 és 16 fok között alakul. Szombaton a hajnali mínusz 1 és plusz 5 fok közötti értékekről délutánra 14-19 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap borult lesz az ég és szórványosan előfordulhat eső, zápor. A szél ismét sok helyen megerősödhet. Hajnalban általában 0 és plusz 7, délután többnyire 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.