Csütörtökre virradó éjszaka túlnyomóan derült vagy gyengén fátyolfelhős lesz az ég. Párássá válik a levegő, több helyen köd is képződhet, erre legnagyobb esély a Dunántúlon nyugati, délnyugati részén van. Csapadék nem várható, a légmozgás pedig gyenge vagy mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul, ugyanakkor a hidegre hajlamos helyeken -4, -6 fok sem kizárt.

Csütörtökön túlnyomórészt derült, napos idő várható, de a nyugati, délnyugati határ közelben a köd tartósabban megmaradhat, ott csak késő délelőtt oszlik fel teljesen. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, ugyanakkor Sopron és a Fertő környékén megélénkül a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Pénteken az éjszaka képződő ködfoltok feloszlását követően túlnyomóan derült, napos időre lehet számítani. A többnyire mérsékelt délkeleti, keleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Szombat az éjszaka képződő köd, illetve rétegfelhőzet feloszlását követően általában derült vagy gyengén felhős, napos idő lesz. Csapadék nem várható. A délkeleti szél több helyen megélénkülhet. Hajnalban -3, +7, a délutáni órákban általában 11, 17 fokot mérhetnek.

Vasárnap hajnalra több helyen képződhet köd, illetve rétegfelhőzet. A ködfoltok megszűnnek, a felhőzet kiterjedése csökken, összességében több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szelet élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet -2 és +7, a maximum 11 és 17 fok között várható - írják a meteorológusok.