Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Estétől ismét többfelé képződik köd, terjeszkedik a rétegfelhőzet, a ködös tájakon szitálás, néhol ónos szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet hétfőre virradó éjszaka -4 és +5 fok között alakul, a kevésbé felhős tájakon akár -4 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet.

Hétfőn az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet fokozatosan feloszlik, és az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Elsősorban azonban a Nyugat-Dunántúlon tartósan borult, párás maradhat az idő, de kisebb körzetekben keleten is beragadhat a rétegfelhőzet. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet a borult részeken 10 fok alatt marad, másutt 11 és 13 fok közé emelkedik.

Kedden a fátyolfelhők mellett többfelé számítani lehet rétegfelhőzetre és ködre. Kiterjedtebb és sűrűbb köd inkább a Dunától keletre valószínű, amely napközben ritkul, zsugorodik. Az inverziós felhőzet elsősorban nyugaton beragadhat. Hosszabb-rövidebb napsütés főleg a középső és keleti országrészben lehet. Számottevő csapadék nem valószínű, de a ködös, rétegfelhős részeken előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. A nyugati határnál gyenge eső is lehetséges. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödhet a keleti, délkeleti szél. Hajnalban -5, +5, kora délután 6, 13 fok várható, a rétegfelhős részeken lesz a hűvösebb idő.

Szerdán nagy területen képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amely helyenként tartósan megmaradhat. Több-kevesebb napsütés főleg az Alföldön és az északkeleti megyékben valószínű. Délutántól nyugat felől vastagszik a felhőzet. Több helyen előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. Késő délutántól, estétől főként a délnyugati tájakon helyenként eleredhet az eső. Időnként megélénkül a keleti, délkeleti szél. Hajnalban -5, +4, a kora délutáni órákban 4, 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön az összefüggőbb felhőzóna dél, délkelet felé helyeződik, de főleg az északkeleti országrészben maradhatnak erősebben felhős körzetek. Másutt hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Este, éjszaka észak felől ismét vastagabb felhőzet érkezhet. Többfelé előfordulhat szitálás, főleg az ország déli felén és estétől északkeleten szórványosan eső, zápor is. Hajnalban, majd a péntekre virradó éjszaka az északkeleti határnál néhol havas eső, hószállingózás sem kizárt. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként meg is erősödik. A hajnali -3, +6 fokról 4 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet - írják a meteorológusok.